OM OSS

LÅNG ERFARENHET PÅ DEN NORDISKA LÖNEMARKNADEN

Vi har verkat i branschen i över tjugo år. Vår långa erfarenhet från lönehantering, både som lönekonsulter och som outsourcingleverantör, har hjälpt oss att förstå vad som verkligen är viktigt för våra kunder. Din Lön Nordic erbjuder hög flexibilitet, helhetsansvar, ett kundnära samarbete i det dagliga arbetet samt ett konstant fokus på högsta kvalitet.

Din Lön Nordic växer organiskt och den absoluta huvuddelen av våra kunder kommer till oss på rekommendation, något vi är oerhört glada för och ser som ett kvitto på kvaliteten i våra tjänster. Det våra kunder har gemensamt är att de alla eftersökt en leverantör som står för det vi har att erbjuda.

VÅR VERKSAMHET

Vi är en platt organisation utan externa aktieägare, och kan därför fatta snabba strategiska beslut utifrån högsta möjliga kundnytta och långsiktighet. Vi använder oss inte av dolda partnerupplägg eller offshoring, utan hela leveransen sköts av Din Lön Nordics egen personal. Våra medarbetare är kunniga, engagerade och serviceinriktade lönespecialister som delar Din Lön Nordics vision och kultur. Runt varje kund finns ett leveransteam med kundansvarig, ansvarig lönespecialist, backup-resurser och support.

Som ett led i vår strävan efter högsta kvalitet och service, jobbar vi systematiskt och ihärdigt med kontinuerliga förbättringar.

KORTA FAKTA OM DIN LÖN NORDIC

  • Grundat 2001
  • 21 anställda
  • 3 kontor: Stockholm, Köpenhamn och Oslo
  • Hanterar svenska, danska, norska och finska löner
  • Ca 90 kundbolag fördelade över Norden

ANVÄNDARVILLKOR

COPYRIGHT DIN LÖN NORDIC 2015