KARRIÄR

LEDIGA TJÄNSTER

Din Lön Nordic är en aktör inom löneadministration, med stark förankring i Sverige och de övriga nordiska länderna. Våra kunder finns inom olika näringsgrenar och i skiftande storlek, allt från mindre till större företag, finansiella aktörer och börsnoterade koncerner. Vi bedriver vår verksamhet enbart inom löneadministration, med ständig strävan om att alltid vara bäst inom vårt område. Det unika med Din Lön Nordic är vårt stora personliga engagemang, höga servicegrad och kvalitet, vilket skall ge våra kunder en upplevelse om att vi är löneavdelningen i företaget.

Vi är idag ca 24 medarbetare och sitter i trevliga och moderna lokaler i Kista, med ytterligare kontor i Malmö, Danmark och Norge. 

Vill du arbeta i ett växande företag med lön som kärnverksamhet? Är du en trygg och kommunikativ person med intresse för ständig utveckling och eget ansvar? Ser du kontakt med människor som inspirerande? Då är det garanterat dig vi söker!

TEAM LEADER TILL DIN LÖN NORDIC

Din Lön´s mål är att erbjuda högkvalitativ lönehantering, god tillgänglighet och snabb återkoppling till våra kunder. Bra kommunikation, flexibilitet, god kännedom om våra kunders verksamhet och behov är ledord i verksamheten. Genom vår långa erfarenhet inom lön och personaladministration har vi upparbetat en gedigen kompetens som vi använder när vi tillsammans med våra kunder kontinuerligt utvecklar och förbättrar processerna inom löneområdet. Nya kunder tillkommer och företaget fortsätter att växa, och vi söker därför en engagerad och naturlig ledare som brinner för löneyrket att bli vår nästa Team Leader.

Som Team Leader är det ditt ansvar att leda och fördela det dagliga arbetet i ett team om ca fem personer. Du kommer vara delaktig i vår fortsatta utveckling som leverantör inom lönetjänster. Då vi är ett företag med stark tillväxt i Norden kommer du även arbeta med frågor som berör vår nordiska verksamhet.

I rollen som Team Leader:

  • Fungerar du som ett stöd för dina kollegor samtidigt som du även själv kommer att administrera löner
  • Ansvarar du för teamets leverans utifrån tidplan och kvalitet, och fördelar arbetsuppgifter för bästa möjliga resultat
  • Har du personalansvar där du med stöd från ledningen kommer att ansvara för medarbetarsamtal, kompetensutveckling- och försörjning samt övriga personalfrågor
  • Samarbetar du med övriga Team Leaders och andra funktioner i företaget för harmonisering och utveckling av arbetssätt och verktyg

Vi vill att du har utbildning och flerårig erfarenhet inom löneområdet. Du arbetar idag som Löneadministratör och/eller Team Leader inom lön och söker nya utmaningar. Du är väl förtrogen med löneprocesser och kvalitetsarbete. Du är van vid att tolka lagar och avtal och har en vilja att förändra och dokumentera processer på eget initiativ för en effektiv lösning.

Som person är du positiv, trygg, ansvarsfull och självgående. Du är entusiasmerande och har lätt för att få med dig andra. Vidare är du är en god och tydlig kommunikatör som behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift. Precis som oss på Din Lön Nordic värderar du service högt och ser vikten i att alltid leverera i tid och med högsta kvalitet.

Har du tidigare erfarenhet inom ekonomi och/eller HR är det meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 10 mars.
Eftersom att urvalet sker löpande så kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För att söka, var vänlig använd nedanstående länk:

http://annonsoversikt.monster.se/team-leader-till-din-l%C3%B6n-nordic-i-kista-jobb-stockholm-stockholms-l%C3%A4n-180526317.aspx?mescoid=1100055001001&jobPosition=1

 

 LÖNEADMINISTRATÖR TILL DIN LÖN NORDIC

Vi söker dig som har erfarenhet av löneadministration och som är intresserad av att ständigt utveckla och förbättra processerna inom löneområdet. Din erfarenhet sträcker sig över hela löneprocessen, från ax till limpa. Du kan tolka lagar och avtal och har en vilja att förändra och lösa problem på eget initiativ för ett effektivt arbete.

I rollen som löneadministratör ansvarar du för dina kunders löneprocesser och genom nära samarbete med både kunder och kollegor utvecklar och förbättrar vi ständigt vårt arbete. Du kommer personligen att hantera flera kunder, vilket kan vara inom olika branscher och storlekar.

Du har mycket goda kunskaper inom löneområdet, är väl förtrogen med den löpande löneprocessen och har erfarenhet från att arbeta med både kollektivlöner och löner för tjänstemän. Du är en god och tydlig kommunikatör som behärskar svenska i både tal och skrift.

Du som söker är strukturerad, noggrann och kvalitetsmedveten. Du är också en prestigelös person som har förmågan att lyfta blicken över detaljerna. Utöver detta tror vi att du är en god och tydlig kommunikatör, och du har dessutom stark känsla för god service.

Tjänsten är på heltid med start omgående, tillsvidareanställning efter avslutad provanställning.

Välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Ansök genom att skicka CV och personligt brev till recruitment@dinlon.se

ANVÄNDARVILLKOR

COPYRIGHT DIN LÖN NORDIC 2015