KARRIÄR

LEDIGA TJÄNSTER

Din Lön Nordic är en aktör inom löneadministration, med stark förankring i Sverige och de övriga nordiska länderna. Våra kunder finns inom olika näringsgrenar och i skiftande storlek, allt från mindre till större företag, finansiella aktörer och börsnoterade koncerner. Vi bedriver vår verksamhet enbart inom löneadministration, med ständig strävan om att alltid vara bäst inom vårt område. Det unika med Din Lön Nordic är vårt stora personliga engagemang, höga servicegrad och kvalitet, vilket skall ge våra kunder en upplevelse om att vi är löneavdelningen i företaget.

Vi är idag ca 30 medarbetare och sitter i trevliga och moderna lokaler i Kista, med ytterligare kontor i Danmark, Norge och Finland. 

Vill du arbeta i ett växande företag med lön som kärnverksamhet? Är du en trygg och kommunikativ person med intresse för ständig utveckling och eget ansvar? Ser du kontakt med människor som inspirerande? Då är det garanterat dig vi söker!

Lönekonsult till Din Lön Nordic

Din Lön Nordic växer och våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla nordiska lönetjänster tillsammans med oss.

Din Lön Nordic levererar nordiska lönetjänster med det lilla extra. Vår vision är att vara den bästa nordiska lönepartnern på marknaden. Vi utvecklar verksamheten ständigt och vi växer i snabb takt.
Att leverera lönetjänster med högsta kvalitet och ha en kundnära relation är primärt hos oss.

Din Lön Nordic är en aktör inom löneadministration, med stark förankring i Sverige och de övriga nordiska länderna. Våra kunder finns inom ett stort antal olika näringsgrenar och i skiftande storlek, från småbolag till finansiella aktörer och börsnoterade koncerner. Vi bedriver vår verksamhet endast inom löneadministration med ständig strävan om att alltid vara bäst inom detta område.

Det unika med Din Lön Nordic är vårt stora personliga engagemang och höga servicegrad och kvalitet, vilket ger våra kunder en upplevelse om att vi är löneavdelningen i företaget. Vi är idag runt 30 anställda och sitter i trevliga och moderna lokaler i Kista, med ytterligare kontor i Danmark, Finland och Norge.

Brinner du för ditt yrke och är en kommunikativ, ansvarsfull person med teamkänsla? Är du trygg som person och i din yrkesroll med hög servicegrad och vill bidra till vår utveckling kan det vara dig vi söker!

Arbetsuppgifter

I rollen som lönekonsult ansvarar du personligen för flera outsourcingkunder inom olika branscher. Du hanterar hela löneprocessen och har mycket kontakt med våra kunder avseende frågor som rör ditt ansvarsområde.

Du har många interna och externa kontakter och du arbetar aktivt för att skapa en serviceorienterad arbetsstruktur med hög kvalitet. Du är också delaktig i vår fortsatta utveckling som nordisk leverantör inom lönetjänster. Hos oss har du möjlighet att påverka och göra skillnad.

Vi arbetar i team där du tar ansvar tillsammans med teamet för er gemensamma leverans under månaderna samt utveckling av våra gemensamma arbetssätt. Du arbetar effektivt med att själv söka upp och delge nödvändig information kring arbetet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:

Utbildning inom för tjänsten relevant område, lämpligen inom ekonomi eller HR och lön.
Goda kunskaper inom löneområdet, är van vid stora flöden och har erfarenhet från att arbeta med både kollektivlöner och löner för tjänstemän.
Goda kunskaper om löneadministration och är intresserad av att ständigt utveckla och förbättra processer.
Vana att tolka lagar och avtal och har en vilja att förändra och lösa problem på eget initiativ och tillsammans med ditt team för ett effektivt arbete.
En god och tydlig kommunikation och som behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift.

Meriterande krav:
• Din erfarenhet sträcker sig över hela löneprocessen, från ax till limpa.
• Meriterande är också om du behärskar något av de övriga nordiska språken.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid följande personliga egenskaper.
Som person är du trygg, noggrann och förändringsbenägen. Du är en prestigelös person som har förmågan att kunna lyfta blicken ovanför detaljerna och tar hänsyn till fler perspektiv. Utöver detta tror vi att du är en tydlig och tillgänglig person med ett stort mått av servicetänkande eftersom tjänsten har många olika kontaktytor. Vi vill att du har en förmåga att se möjligheter i förändring och att snabbt kunna ändra ditt synsätt.

Välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Ansök genom att skicka CV och personligt brev till recruitment@dinlon.se

ANVÄNDARVILLKOR

COPYRIGHT DIN LÖN NORDIC 2015